Usccchh,, här sitter jag ännu en natt!!! Kan omöjligt sova och en klåda på vänster armen som gör mig galen. Det går inte och ligga still i sängen, för då är det rena myr invasion känsla i hela kroppen. Jag sov mellan 01-03, så 3 timmar har det blivit åtminstone. Jag undrar så varför det helt plötsligt blivit såhär.
Nu har jag dessutom druckit en kopp kaffe, för jag blev så jäkla sugen, så nu somnar jag väl inte alls igen. suck**

Ute är det dimmigt och fuktigt. Ser inte så inbjudande ut, men dimma på natten betyder väl sol nästa dag. För det är ju helt fantastiska höstdagar vi har. Åtminstone i södra delarna,, Utanför hör jag hjortarna bröla högt, i sin inte så speciellt charmiga stämma, men ändå, ropa på sina hindar för parning. Gulligt (fniss,, ) Säkerligen springer här vildsvin också!! Dom har varit och bökat precis vid våra postlådor, så dom är ju ända in på våra tomter. Jäkla tur man inte röker mer, för jag hade inte vågat gå ut. Jag har varit rökfri i 3 år nu (tror jag,, ) och det är jag faktiskt mäkta stolt över. Tänk så mycket pengar och hälsa jag har sparat!!  (y)

Idag (söndag) finns det egentligen inget inplanerat och jag får se hur trött jag känner mig, men jag är allt lite sugen på och köra till Kivik och kolla på äppeltavlan. Har ju sett den på bild, men det hör nästan till tradition att åka och titta på den IRL. Sen kan man ju alltid ta en tur på stranden och en god sillamacka innan man åker hemåt igen. Annars då??? Det finns jätte mycket jag skulle kunna göra, men när jag verkligen bestämmer mig för att nyttja dagen till mig själv, så kommer jag aldrig på nåt. Jamen, jag är ett hopplöst fall emellanåt. Hade behövt och ta en tur till Ikea, men det orkar jag verkligen inte alls. Utan betänketid!!! Ja som sagt,, vi får se hur trött jag är.

Klockan har blivit 06 redan och min mage har börjat kurra rätt högt nu, så en ostsmörgås, lite yoggi och lite kaffe til,l tror jag skulle sitta fint nu. Kanske blir jag helt slagen efter det, men nu är det snart lite för sent för och somna igen. Fast kanske om jag ställde klockan,,!!!!!!? Men,, Nä, tror nog inte jag vill det.
Såå, då tar jag och gör det och därför Tackar jag för titten och önskar dig en fantastisk söndag med allt vad den har att erbjuda. Kram Kram
 <3<3<3