Dagen har bestått i att vara hundvakt och barnvakt!! Det är helt okej med tanke på hur lugna och stilla dom är. Olga och Index fick sin sedvanliga runda fast idag blev det ett helt annat håll. Dom var precis lika lyckliga för det. Sen la dom sig till rätta och somnade gott.
Sen kom lilla Leia och hon är som vanligt alltid lika go och glad!! Hon skiner som solen när man öppnar dörren, och sen störtar hon in och vinkar glatt hejdå till mamma. Idag blev det bullfika direkt när hon kom. Farmor var fasligt kaffesugen och det tyckte hon var bra. Så det blev saft och bulle till henne jag fick mitt kaffe så nerverna la sig tillrätta igen. (hahah,,) Nädå inget fel på dom inte!!
I övrigt ser det inte ut som om några större händelser är på ingång. Skönt kanske,, Jag mår si och så idag förutom att jag blir så yr i huvudet emellanåt. Inget som oroar mig, men det är ganska otrevligt. Säkert en biverkning det med. Skit,,!!!

Stresscoacher säger att "Livet ska inte vara en kamp" Nä det ska den kanske inte, i deras liv,, men jag säger ändå att det är inte riktigt sant. För mig är livet en kamp!! En ständig kamp!! Min kamp består i att överleva dagen. Varje dag är det så,, Jag försöker hitta ett sätt att leva på, så att jag själv ska stå ut först och främst. Det är en kamp,, att ständigt jaga och skapa balans i livet. När jag vaknar på morgonen tänker jag ofta, -ska jag överleva dagen idag?? Genast tänker du nu, -Men det vet man ju aldrig. Allt kan ju hända!! Men jag menar inte så riktigt,, I min kamp gäller det att hitta just "det" som ska göra att jag inte vill avsluta mitt liv. Döm mig inte nu,, men det är så min kamp är. Inte någon som ser den,, Men jag har skrivit om detta förr och inget har ändrats sen dess. Jag är kanske aningen drastisk kan tyckas, men när livet plötsligt bara tar slut och ett mörker sänker sig över en,, och det pågår år efter år, så tar lusten att leva slut. Jag är ju inte den enda som har det så här. Många har inte klarat kampen, men många har. Alla dom är starka individer,, ja, även jag själv. Vi är ett järngäng,, och vi är flera tusen faktiskt.
Det är nu vi alla behöver ännu mer hjälp och stöd för att fortsätta kampen. Den slutar inte plötsligt, för den fortsätter och fortsätter bara. Ingen kan säga om eller när den ska ta slut. Jag älskar livet och vad livet ger mig. Vem ska jag tacka för det??
Så, att hitta balansen i livet är inte världens enklaste,, inte för mig åtminstone. Jag tar en dag i taget och när jag stiger upp på morgonen, får jag känna efter hur jag ska orka idag. Vad som finns inplanerat osv,, Man ska ju räcka till så ofantligt mycket. Varenda människa kräver sitt och behöver sitt för att orka. Alla känner säkert nån gång sådär mitt i livet, att balansgången svajar,, annars är man förmodligen inte mänsklig!!
Hur är det,, vi är alla lika och väldigt olika!! Fånga dagen och gör den till din 
♥♥

Allt det här blev kanske rappakalja för dig och totalt omöjligt att förstå, men i så fall är det ju bara och glömma allt du läst, för jag tror att du har fångat din dag och gjort den till din ändå. Tack för att du tagit dig en stunds läsning och hoppas jag inte rört till det för dig. Jag kanske skriver helt obegripligt, men jag skriver precis det som poppar upp, så det får bli som det blir.

Ha en fortsatt fin tisdag vart än du befinner dig!! Kram Kram ♥♥♥