Höstvindar friska, pinar och piskar,, (tralala,, lala,,) och jag bara precis hatar skiten!! Allting är blött och skitigt, och halva skogen har flyttat in i min hall. Dammsugaren tuggar grus och är djupt olycklig. Det rasslar så dant i magen på den, så man väntar nästan sig en liten fis från andra änden. Men vi vet ju att dammsugare inte fiser,, :-P:-\O:-)

Idag vaknade jag redan vid halv sju och kunde inte somna om. Kanske inte helt konstigt eftersom jag kröp under täcket redan lite efter nio i går kväll. Jag var as trött och somnade på bumsen. Men ja, så det var bara och upp ur bingen. Index tittade på mig med ena ögat, och jag vet inte vad hon tänkte, men tänkte gjorde hon. Det såg jag,, (heheh,,)
Det blev en kopp kaffe då på direkten ihop med aftonbladet. Jag vet inte, men är det en ren parodi på det här med ubåtskränkningarna eller vad är det frågan om,,!!!!!!? Jag är inte alls vare sig rädd eller orolig,, (än,,) och jag vet inte om man bör vara det heller. Sverige är konstant kränkta,, i luften, i vattnet och även på land!! Tror jag vill säga!! Men såklart blir vi det,, Det skulle ju vara tårta till kaffet för ryssarna att få tag på sverige, norge, danmark och finland. Sen står dom stabilt mot övriga europa och usa med vad det beträffar. Herrejisses,,
Kanske inte bra och spekulera för mycket, då jag vid nåt tillfälle får besök i bloggen från någon i ryssland. Dom kommer kanske hem och hämtar mig och slänger in mig i en mörk fuktig gammal källare, och matar mig med pelmeni!!!(nationalrätt) Säger som Leia brukar säga, mmmmm gott!! Eller inte,,?!?!
Ja, så när aftonbladet och alla andra platser jag besöker på nätet var färdiglästa, blev det frukost och sen en runda med Index och Olga. Ingen lång, för dom ville hemskt gärna in igen fortast möjligt. Men så började plötsligt solen titta fram och man blev ju allt lite glad av att se den. Sen blev det dags och köra till Gunilla och få klippt håret mitt!! Det är så mysigt med mina Gunillor!! Man mår alltid så bra när man är hos dom. Dom är alltid glada och dom vet verkligen vad service är. Idag tvättade Gunilla mitt hår med och jag fick lite hårbotten massage på samma gång. Jag glömde säga tack till henne, så om du läser idag Gunilla, så Tack goa du 
♥♥
Mitt hår är precis oregerligt och lever sitt helt egna liv. Det var så fint när jag lämnade salongen, men när jag kom hem efter att jag handlat och gjort lite andra ärenden, såg håret ut "a la 80-tal" Skulle väl säga att håret såg ut som ekorrbo en mörk höstdag. Jag måste mixtra och testa lite med fön och plattång,, så får vi se. Det kan ju bara bli värre,, suck*

Alltså idag ska jag äta (nästan) dom ultimata resterna!! Jag ska äta rester bestående av pytt i panna. (hahah,,) Det hör sannerligen inte till vanligheter, men det är inte så ofta vi äter pytt i panna gjord på hemlagad mat. I detta fallet hade vi en utomordentligt god oxstek i lördags. Den var såå mör och god. Med smarriga morötter och lök till, potatis och sås. Så naturligtvis blev det pytt i panna i går, och det blev över av det med. Och jag råkar älska just det, så givetvis tänker jag äta upp resten idag. Snacka om billigt matkonto denna helgen. Mannen min kommer hem sent ikväll, så han slipper äta resternas rester. (hahah,,) tror han tycker det är helt okej!!

Nu orkar jag inte skriva mer för mitt huvud håller på att gå i bitar!! Det ska bli en stunds vila innan kvällen tar vid på riktigt.
Läser du här nu, kan jag bara tacka och önska dig en fortsatt fin måndag, vart än du befinner dig. Kram Kram 
♥♥♥