Helgen har gått och idag är en ny måndag i mitt liv. Det har varit en bra helg tycker jag. Fått mycket gjort här hemma och hunnit med Ikea en runda igår. Ljus. plastpåsar, lyktor och lite annat onödigt som trillade ner helt av sig själv i kundvagnen. Lagom lite/mycket folk Annars var allt sig likt där,,
I fredags eftermiddag kom våran minste son hit och bytte ut vår ytterdörr. Måste säga äääääääntligen,, himmel så länge jag väntat på det!! Det var meningen några andra skulle kommit och gjort det, men dom dröjde lite väl länge och dom skulle dessutom ha ganska mycket betalt. Men Jakob kom och klart ska han få betalt han med!! Dörren blev jätte fin,, Vit med ett smalt fönster i mitten. Nu återstår det en ny ytter trappa och lite vit färg runt fönsterna!! Får väl se om det blir gjort i höst,, håller bara vädret sig, så kanske dom hinner måla. Trappan "ska" bytas så fort Jakob är tillgänglig nästa gång. Han renoverar själva i sitt eget hem med, då hela deras tak ska bytas, så det får bli när han har tid igen. Men under tiden tittar vi ut hur vi vill ha det och åker och handlar allt som behövs. Jag har en bild i huvudet på det jag tror skulle vara snyggt,, så räknar vi på det. En sak vet jag i alla fall,, Fan vad dyrt det är med trappor. Tur vi bara har ett steg!!
Sen har våran tvättstuga snart nått det sista handtaget. 3 st hyllor ska upp också sen är det klart!! Alldeles super jäätte skönt,, Har tagit en evinnerlig tid,, Bättre sent än aldrig brukar man väl säga!!
Mycket återstår dock att göra vid vårt hus, men tid och pengar har vi inte så gott om, så det får nog vänta till nästa är. Det skulle varit såå skönt om man bara kunde rycka på axlarna och säga; -Nä, vi har inte nåt som behövs göras i huset, så vi behöver bara bo!! Tänk va,,?!!!! Fast det finns väl alltid nåt man vill göra än här och än där. Husägarna är nog värre än dom som har lägenhet. Bara en gissning,,

Imorrn ska jag passa lilla Isabella hela dagen. Solstrålen,, 8-) Om jag orkar och hon är på humör, tänkte vi åka till Kristianstad och hälsa på min kära syster. Och om hon orkar såklart!! Men vi får se imorrn hur det blir.

Annars dunkar huvudet på som vanligt och allmän måendet är stabilt. Dock blev det väldigt konstigt i lördags kväll. Jag tog mina nattisar som vanligt, och som jag gjort i över tio år nu. Efter 1 timmes tid började det klia på min arm och jag kände hur paniken börja fara runt i mig. Ingen sömn inatt heller,, Man håller på och bli helt jävla galen av det!! Jag hämtade hydrocortison och strök på armen, men det hjälpte föga. Efter ytterligare en stund tog jag en allergipilla som dom rekommenderat på apoteket. Hjälpte dock inte det heller,, Vid det laget hade jag knappt kontroll kvar i kroppen och det var ungefär där som mitt minnet tar slut. Efter det blev det visst bara kaos med mig. Jag kunde inte stå på mina ben, och jag bara vinglade och höll på och fara in i teven. Tott sa åt mig att gå och lägga mig och det gjorde jag. Fast när jag kom in i sovrummet ramlade jag visst och slog i mitt huvud i byrån. Dom hörde dunsen ända ut, så Jullis kom och hjälpte mig upp och fick mig i säng. Klockan var inte mer än runt nio, men jag somnade antagligen genast och sov hela natten. Jag minns inte någonting alls och beteendet var som om jag var totalt drogad, men frågan kvarstår ändå, Vad blev jag drogad av???? Jag minns och vet med säkerhet att nattdosen var som vanligt, eftersom jag alltid checkar en gång extra. Det enda utöver det, var allergipillan, men den hade jag tagit förut och inte reagerat på tidigare. Mycket myskofikt,, Och igår kväll tog jag exakt samma tabletter, men fick inte som helst någon reaktion, förutom att det inte verkade, så natten blev lång. Hade datorn i sängen och tittade på en dokumentär som handlade om soptipps barnen i Sovjet!!! Den var hemsk och mycket upprörande. Usch,,

Nä, nu får det vara för idag, för nu ska jag äta och sen kallar duschen. Efter det blir det några avsnitt av "Breaking Bad" som jag tittar på, på Netflix. Fy fasen vilken bra serie!!!!
Tack snälla för titten och hoppas du får en fortsatt fin måndag vart än du befinner dig. Kram Kram <3<3<3