Idag är det söndag och min helg ilade förbi i en hastighet av nanosekunder. Vi passade vår lilla Leia från fredags kväll till lördags kväll. Hon var lite krasslig men annars pigg som vanligt. Dock gjorde jag mig osams med henne för första gången. Det var på lunchen igår,, hon ville inte äta för hon skulle titta på pippi. Ja, så det var bara och stänga av pippi och då blev det ju en del gnissel kan jag lova. Hon är jädrans duktig på datorer och paddor, så hon visste precis var hon skulle trycka för att få igång den igen. Så det blev en kamp mellan mig och henne,, Det skar i mitt hjärta!! Men jag vann,, och vi blev dessutom sams på momangen,, (hahah,,) Hon älskade sin farmor igen det lilla trollet ♥♥♥
Hon sov ända till halv nio.  Hon vaknade till redan vid 4-5 tiden, men hon bara kollade runt var hon befann sig, sen la hon sig igen och somnade bums om. Jag steg upp vid halv åtta, och tassade tyst ut. En kopp kaffe och aftonbladet sådär i arla morgonstund var avkopplande. Jag sov bara med ena hjärnhalvan. Den andre förde ett fasligt liv och gjorde verkligen allt för och hålla sig vaken. Och det var den,, Men jag antar det är så det ska vara!! (hihih,,) Det var ju så under många år när barnen var små, så det blir väl automatiskt så.

Idag sitter jag bara här vid datorn,, och det har gått många timmar med,, Jag vill mer än gärna röra mig bort härifrån, men nåt sätter stopp i hjulet. Ja men, jag är trött idag, kanske lite mer än vanligt, men jag blir rastlös och orolig i kroppen eftersom timmar springer bort från mig. Jag ägnar en timme eller två till att skriva, resten är egentligen inte till nåt vettigt alls.
Julia har med varit hemma lite i helgen eftersom hon har varit ute med sina girlisar och festat. Hon stegade med bestämda steg in i min säng och la sig efter att jag steg upp i morse. Så jag kan inte göra nåt där inne, och jag vill inte störa henne heller. Hon behöver väl sova, annars hade hon säkert varit uppe nu.
Jag passar Olga idag,, och Tott har följt med våran äldste ut i skogen en runda, Det blir en runda med Alli (hans rotte,,) sen grillar dom en korv och bara myser och snackar lite skit med varandra. Alla mina killar älskar skogspromenader så får dom en chans tillsammans, så går dom gärna ut nån timme. Själv föredrar att gå vid havet, men kör alldeles för sällan dit. Kanske rättare sagt, aldrig. Varför vet jag inte,, har ju all tid i världen, och jag vill egentligen helst va själv med. Men på samma gång tycker jag kanske ändå att det är lite trist. Skulle någon åka med, så kommer jag bara känna ett tvång till att se till så mitt sällskap har trevligt, roligt eller what ever,, Jag kan helt enkelt inte slappna av när det finns andra med i bilden,, sån är jag!!

Klockan är snart kväll jag måste försöka hitta nåt och göra innan jag spricker på mitten. Jag är så jävla uttråkad,, Vad jag än tänker på att jag kan göra, är bara trist. Orkar inte sånt,, Ska man ta bilen och köra en runda kanske!! Åka ut och käka någonstans vilket jag inte gjort på väldigt länge nu!!! Skita i det och bara sitta kvar här!!! Jag är rädd för att det är så det kommer bli. Blää,,

Jag hoppas av hela mitt hjärta att din söndag ser bättre ut än min och att du gör något du verkligen tycker om. Tack för besöket och ha en fortsatt fin söndag vart än du befinner dig.
Kram Kram 
♥♥♥