Idag har Jullis och jag varit en tur till Thuleslund och tittat. Jag bara älskar den butiken. För dig som inte vet, så säljer dom möbler och i princip "allt" annat som hör hus & hem till. Ganska mycket är dyrt men man kan fynda där också. Det  var mest något nytt till hallen som stod på listan. Vet inte vad eller hur det ska va, och jodå, jag hittade visst lite där, men inte så det passade min ekonomi för tillfället. Spara är det som gäller!!
Tittade också efter något nytt till 2 st vaser som vi har och som skulle gjort sig bra med lite konstgjort eller liknande. Det hittade jag, åtminstone till den ena, men jag köpte det aldrig och jag förstår inte varför!!!!? Fast jag konstaterade inte det förrän vi var på väg hem. Jag är en riktig velfia** Now, it´s only to late!!
Men,,, så kan man inte låta bli deras fika hörna!! Där finns bara hembakat och jävlar så goda kakor dom har. Tur att man inte bor så nära,, Varvar jag Möllans och Thules (caféer) för många gånger, kommer vågen snart och peka rakt uppåt igen. Idag blev det ljummen äppelkaka m vaniljsås!! Mumsimumsi,, Den var stor som till 2 pers, så vi kunde dela på den som två systrar!! Istället köpte vi "Bounty kakor" med oss hem till kvällsfikat, vilket betyder, INGEN MER FROSSA DENNA VECKAN,, Socker nivån kommer säkert stiga till skyarna, så det är ju tur man inte haft tid för att lämna blodprover!! Ja, gott ska det smaka i alla fall!!

Nu lagar Jullis, vad jag antar, bli en ljuvlig köttfärssoppa!! Det doftar underbart,, gott vitlöks bröd till det. Av någon anledning känns det helt rätt idag med soppa. Regnigt och grått och bara 6 grader ute,, Nu skymmer det där ute med och det går fort tills mörkret lagt sig. Jag har redan varit runt och tänt lamporna i fönstren. Hur som så ska det bli gott med soppa!!

Annars har natten varit för jävlig!! Igen,, Jag vet inte vad jag ska göra åt min klåda på armen!! Men jag ber till Gud och tackar för att det "bara" är på armen och inte på fler delar eller hela kroppen. Nu har klådan varat i över två veckor och sömnen påverkas onekligen. Jag kan inte sova, och oron far som en jojo rakt genom mig. Idag ringde medicin läkaren och vi diskuterade lite om det kunde vara idé att sätta in någon annan pilla som skulle ge lugnande effekt, men beslutet blev att jag fortsätter med det jag har och så fick jag lite hjälp vid behov av annan medicin. Jag nöjde mig med det och så får veckorna utvisa om det blir nån bättring eller inte. Det finns ju tydligen en uppsjö av allergi piller och piller som har lugnande effekt, men min prio är att först och främst få sova hela nätter, samt att som jag kämpat hårt det sista halvåret med att sätta ut medicin, så är man mindre road av att börja på nåt annat. Men visst,, Jag vill och SKA må bra,, det är huvudsaken, sen får det kvitta hur man blir det. Det är i alla fall mitt resonemang!!!
Jag är låg i mitt mående just nu, men har såklart ljusglimtar också. Det är inte helt nattsvart!! Jag har fortfarande stor tro på att det ska bli bättre än såhär, så jag får helt enkelt fortsätta att "stå ut" med eländet.

Soppan är färdig, så nu blir det käk!! Tack snälla för titten och hoppas du får en fortsatt fin tisdag vart än du befinner dig!! (kanske tid och ändra på slute!! Tjatigt,, haha,, Kram Kram <3<3<3