Nu är det onsdag seneftermiddag och jag har nästan precis kommit hem. Har varit och hälsat på 3 underbara tjejer varav 2 barnbarn!! Dom har inte den blekaste aning om hur mycket dom betyder för oss. Men en dag förstår dom och då ska jag berätta det för dom, så dom verkligen vet "hur" mycket vi älskar dom. Man förstår knappast hur man ska kunna få kärleken och räcka till när nästa är på väg. Hoppas det dröjer ett tag, men man kan aldrig så noga veta. Men ändå så räcker ens kärlek till alla,, Kärleken är evig,, det är då ett som är sant!!
Jag har jätte mycket och göra egentligen!! Precis överallt behövs det städas, men jag orkar inte. Jag skrev en massa om förr att jag skulle ta hit någon som göra det här grovgörat till oss. Men min ekonomi tillåter inte det!!! Jag pratade med ett städföretag för nån vecka sen och dom hade också tillfälles städning. Alltså dom städade även om det bara var vid ett tillfälle. Det bestämde jag mig för att spara ihop till. När det nu (antagligen,, ) inte blir min USA resa till nyår, så kan jag väl offra på en städning istället. Alltså inte istället för,, (hahaha,,, ) dyr jävla städerska i såna fall. Nä jag menar att det är ju redan sparade pengar så,,, Ja, tål och fundera på!!! Jag borde sätta mig och skriva ner mer exakt vad det är vi behöver hjälp med, och så vänta med det till närmare julen.

Det finns en site jag besöker ganska ofta och den heter www.pinterest.com Ett väldigt trevligt ställe där man kan få bilder, tips, trix och ja i princip allt man kan önska sig. Man kan skriva ner nåt sökord som; höstmys, jul, kök, sallad,,,,, Man kan även söka på engelska. När man kommit in och sett allt man kan titta på, skapar man en egen profil där man kan samla allt som intresserar just mig. Jag kan bjuda in hur många som helst till att följa mej eller andra. Det är kul och följa vänner och såna som har ungefär samma intresse och smak som mig. Mode, hår, accessoarer, resor, världens vackraste platser,, Ja, man blir helt ding emellan varven och lite sjuk, för man vill ju såååååå mycket!! Önskar man tips på hur man kan duka fint nu i höst eller vad man kan göra med pumpor när halloween närmar sig. Man sällskapar med människor från hela världen. Både kända och okända. Prova gärna!!! Jätte roligt En sak ska man dock veta!!! Det tar tid,, så ha inte bråttom för det går inte och ha där!!
Just nu medan jag skriver, dyker jag inom mellan varven där och checkar ut lite fränt höstpynt och höstpyssel. Tipsen är oändliga känns det som!!!
Ha så kul!!

Innan idag har jag suttit och fyllt i en "Hälsodeklaration" inför min knäoperation. Herrejisses vilket arbete det var, med tanke på min bakgrund. Säg vad som inte fattats mig,,!!! Dom ska veta exakt allt!! Det är säkert väldigt bra, men inte ens inför min magoperation behövde jag ge en utförligare hälsorapport. Dom vill veta vad som fattats, när, mediciner, vilka sorter, hur stora styrkor osv osv!! Det har ju skilt sig ganska mycket också, framför allt dom 2-3 sista åren. Mediciner har åkt in & ut i olika färger och storlekar. Dom ville veta om man hade legat på sjukhus förr t ex,, Jag vet sanningsenligt inte hur många gånger det är. Dessutom ska dom veta vad jag låg där för,,, suck*
Den har definitivt inte blivit rätt ifylld, för jag minns verkligen inte mycket alls. Innan själva braket var jag mycket sällan sjuk. Nån enstaka influensa vart 3 år kanske,, Ja det var lyxigt!!! Alltid frisk och kry,, Man kan ju i alla fall önska att ens sista år i livet få lov att ha hälsan.

Nu har jag suttit med detta i 1½ timme och klockan har hunnit bli 17.45!! Jag är hungrig och ska äta nu. Jag niger och tackar ödmjukast för besöket och önskar dig en fortsatt fin kväll vart än du befinner dig.
Kram Kram <3<3<3