Inatt har tiden gått lika sakta som "Långfredagen" gjorde när man var liten. Typ på 65-70 talet!! Har inte fått mer än ett par timmar denna natten heller. Tur att jag fick sovit igår natt åtminstone,, Undras hur länge detta ska fortsätta?!!? Jag kan inte på nåt vis räkna ut vad som felar!! Jag bör kanske höja sömndosen igen för ett tag, tills man kommit in i sin jämna rytm igen. Det är så fruktansvärt drygt och ligga där och man bara vänder och vrider på sig.
Jag fick ett tips om att börja använda MSM, kort förklaring så ska det vara nåt i hästväg,, (hahah,, gnägg gnägg) Nä, men faktum är att man brukar ge det till hästar och hundar, men tydligen äter väldigt många människor det också. Det är svavelsyra ungefär!! Smakar inte ett smack och man blandar bara ner lite i ett glas vatten och så dricker man det 1 gång dagligen. På fredag kan jag öka på dosen och då hoppas jag det börjar hjälpa. Just nu tror jag inte kroppen tagit in nåt, för jag märker ingen skillnad alls. Det ska vara ett medel mot väldigt många åkommor,, Jag sökte på google och fick upp massvis information om det. Som skrivet, så hoppas jag det ger mig nåt snart!! Jag mår inte så jäkla bra när sömnen är så dålig. Huvudvärk och det känns som om mungiporna hänger under hakan.

Idag har jag kunnat smälta undan beskedet om mitt knä. Jag har läst på en del, så nu vet jag att det tar ca 1 timme på op, 3-4 dagar på sjukhus, 3-4 månader rehab. Sen ska allt vara bra!! Eller åtminstone bra mycket bättre!! Som jag förstod så kan man byta den mer än en gång, för det var min stora fasa. Det stod att den i normalt användande håller i 10-15 år och jag var livrädd för att den inte kunde bytas mer än en gång. Men jag tror att det gör det,,, så,,, Egentligen vill jag att detta görs så fort det går, men det kanske är köer till det med.

Nu tycker jag det har gått sämre den sista tiden,, Förstår inte varför och förstår inte vad som händer. Jag skäms så fruktansvärt mycket och jag tänker hela tiden på att "vad ska folk tänka" Jag vet att det är jätte dumt av mig, men det går inte och ta bort. Känslan av att verkligen vilja visa hur man kämpar på,, Men det går inte!! Jag är väl inte heller bäst på och visa att jag inte mår bra igen och jag är precis lika rädd igen över att bli dömd över sånt jag inte kan styra över. Hur ska man ta sig ur det och hur ska man kunna få andra tankar. Jag tycker så synd om min familj, nu när jag äntligen hade kommit iväg såhär långt. Man blir kolossalt frustrerad och jag vill inte visa den sidan av mig,, Den är svart och misströstan stiger rakt upp i huvudet, så tankarna far runt och trycker ner mig. Jag får inte låta det här fortsätta så,,
Att prata om detta med någon skulle aldrig falla mig in!! Jag vill INTE diskutera det alls,, Jo, nästa gång jag ska till min terapeut!! Nä, jag kommer vara precis som jag brukar nästa gång vi träffas, oavsett vem du är!!! Jag vill inte att någon frågar, för jag vill inte svara,, För mig är det inte frågan om att inte orka, för jag kör på som jag gjorde och jag kan skratta, jag kan vara glad och jag kan älska lika mycket som jag gjort hela tiden. Jag sitter inte här och suckar, gråter och snörvlar,, Kanske pannvecken är något fler än vanligt, men det funkar!!

För en stund sedan fick jag sms av våran goa Rebecka som undrade om jag ville hälsa på imorrn, och givetvis vill jag ju det!! Jag har inte fått krama om mina tjejer på länge. Mina 3 fina fina barnbarn <3<3<3 Ett hjärta till dom var,,,
Ja, det blir fika imorrn hos Leia och Lykke!! Lykke ska döpas på lördag, så det blir ännu ett vackert tillfälle i kyrkan. Jag är sällan där,, någon enstaka gång, om det är öppet, brukar jag gå in och tända lite ljus till alla mina änglar, men just dop, bröllop och konfirmation tycker jag är väldigt högtidligt och vackert. Dessutom kommer vi ju samlas allihopa i familjen och det var ett tag sen faktiskt. Det var visst vid Isabellas dop,, Men ja, det ska bli så mysigt!!!

Medan jag suttit här och skrivit, har jag hört hur mitt badkar kallat på mig!! Ett långt skönt bad tänker jag ta och det är välförtjänt. En stunds avkoppling är aldrig fel i tiden. Om du nu läst detta så passar jag på och Tacka för besöket och önska dig en fortsatt fin tisdag vart än du befinner dig!! Kram Kram <3<3<3