Hejåhå go vänner!!

Jag har nästan precis kommit hem efter att ha varit borta nästan hela dagen. Men till och börja med så har jag inte fått sovit nåt inatt. Heller,, Kanske 2-2½ timme på sin höjd!! Det är oerhört frustrerande och det kryper i hela kroppen på mig. Myrspring under huden, benmusklerna rycker nästan lite som spasm rörelser, klåda som blir värre ju mer irriterad jag blir och ju mer irriterad jag blir, blir jag varm så in i h-e,, En katt som är stor som en tiger med mycket päls som försöker lägga beslag på min kudde eller åtminstone dela den med mig. Är rädd jag ska spy upp en hårboll en dag,, (hahaha,, blää) Sen ligger då vår lilla vovvsing i  halva sängen i den nedre regionen, så jag ligger med krökta ben eller har jag dom utanför sängen helt. NOT nice nånstans!! Givetvis tänker du nu att jag borde slänga ut katten, be hunden gå och lägga sig på "sin" dyna, öppna fönstret, massera benen, knåda huden,, JA MEN DET HJÄLPER FAN INTE!! Max 10 minuter kan det gå tills jag åter igen ojjjjjar mig. Mina små fyrbenta godingar är tillbaka, och så börjar vi om igen, men det är inte deras fel. Det är mitt!!! Jag provar med teven, datorn, mobilen, bok, korvmacka, räkna får, lyssna på musik eller nåt sövande ljud,, Jag kan hålla på tills fan själv är väldigt nära att visa sig.
Ett tag har jag nästan varit övertygad om att det är fullmånen eller nymånen,, Men nää!! Tantköra om man nu kallar det så,, Men nää!! Nu tror jag mig veta det och jag tror mig veta var felet ligger. Som jag skrivit innan så håller jag ju på med nertrappning av medicin och idag,, äntligen, så hittade jag dom där korta raderna där det står BIVERKNINGAR Jag klistrar in texten så kan du med läsa vad det står,, mest så att jag INTE har missuppfattat nåt

Sluta inte ta Lyrica, såvida inte din läkare säger åt dig att göra det. Om din behandling ska avslutas bör det ske gradvis under minst 1 vecka.

Du bör veta om, att du efter plötsligt avbrytande av lång- och korttidsbehandling med Lyrica, kan uppleva vissa utsättningssymtom/biverkningar. Dessa inkluderar sömnproblem, huvudvärk, illamående, känsla av oro, diarré, influensa-liknande symtom, krampanfall, nervositet, depression, smärta, svettning och yrsel. Har du tagit Lyrica under en längre tid så kan dessa symtom uppstå oftare och vara mer uttalade.

Det fattas inte någonting i den förklaringen och ja, det är väl skönt och veta att det är dom som gör det, men hur länge klarar man av att ha det så,,??!!! Det har ju faktiskt hållit på ett bra tag nu,, suck* Inatt ska jag åtminstone ta en extra sovtablett så får jag hoppas jag somnar gott på dom. Helst hela natten,, Baahhh,, "Life suck sometimes"
Efter att jag pratat med min terapeut idag som kunde säga att det mest troligaste var den som ställde till eländet, men hon kom även med väldigt glada nyheter. Om några veckor kommer min gamle läkare tillbaka och det känns sååå jävla bra. Vår relation var den bäst tänkbara och jag hoppas att jag kan överraska med och få visa hur långt jag kommit. Jag har inte haft honom dom sista kanske 4-5 åren, så det känns skitbra!!! (wiiihooo,, )

Efter dusch och promenad i morse åkte jag upp till byn (sjöbo,,) till café Möllan för en gofika med lilla Isabella (barnbarn,,) hennes mamma samt mormor. Jätte mysigt och god stämning. God ostfralla och gott "Fogarolli" kaffe!!! Ni är bäst Monica och Corinne!! Ett riktigt mysigt fik med hemmakänsla och fantastiskt goda bakverk, baguetter och massa annat smaskens. Förbannat bra och vettiga priser med!! Det är lätt och bli sittande där länge, för dom är gästvänliga och bjuder på sig själva. I´l be back!!!

Idag hade dom dessutom besök av en känd bloggerska som heter meekatt "för sån är jag" Hon skriver mycket bra och oftast skitroligt!! Man skrattar gott när man läser den. Hon är dessutom krönikör i Hallandsposten visade det sig och jag är väldigt ofta och läser på hennes blogg. Kan varmt rekommendera den. www.meekatt.com

Nu känns det som att det får räcka för idag!! Har lite huvudvärk så ska kurera den och sen ska jag skrubba en ugnsplåt från varma smörgås rester. KUUUL,,, Har du tagit dig hit ner nu så tackar jag för titten och önskar dig en fortsatt fin torsdag vart än du befinner dig. Kram Kram <3<3<3

Läser du bloggen Malin (meekatt,, ) så är bilden till dig :-D