Nu är det dags och sammanfatta denna veckan,, sa dom nyss på radion. Ska jag kanske också sammanfatta min vecka eller,, nnnnNÄ!! Finns inget och sammanfatta. En dag i taget och var dag har sin historia och den ene dan är inte alltid den andre lik. Det vet åtminstone jag,,
Idag återkom det lite energi och den har jag lagt på hemmet. Det känns bra nu, och sitta här och veta att golven är rena, tvättkorgen tom, disken ren även tomt i maskinen snart. Hela nedanvåningen dammtorkad. Har varit och handlat inför helgen och allt insatt på sina platser. Så en kopp kaffe nu innan min kycklingsallad dukas fram. mumma* Och så väntar jag på lilla Leia och hennes farfar. Henne ska vi passa till i morrnkväll. Hon har öroninflammation det lilla pyret, men med penicillin så har det värsta lagt sig nu. Det ska bli väldigt mysigt och ha henne här. Där går mycket energi till det med, så söndagen kommer nog bli den slöaste söndagen i mannaminne. Amen nästan i alla fall!! Men det gör inget,, det offrar jag gärna för dom.

Jag har börjat tjuvsmaka på julen!! Jag är extremt tidigt ute kan jag lova. Enligt mig själv!! Pepparkakor och clementiner. Jag är säkert inte ensam om det, och jädrans så gott det var. Jag har inte insett förrän nu hur sugen jag egentligen var. 3 små pepparkakshjärtan och en kopp kaffe är såå gott. Sen har vi min käre make som gärna lägger grönmögelost på dom, så burken kommer förmodligen gå fort åt. Nu blir det snart en runda ner om musteriet och får hem en flaska Sövdeglögg. Helt omöjlig och bli trött på!!
Ja, det är för tillfället det närmaste julen jag har kommit. Skulle ju köpt massa klappar i Ullared, men se det smög sig ju. suck* Våran Johan verkar ha dåligt tid med sina päron (oss alltså,,) så vi får väl köpa dom hemma omkring istället.

Ja, det här får vara för nu, för snart kommer lillfisen. Men tack för besöket och välkommen tillbaks. Ha en fortsatt skön fredag och helg med vad det beträffar vart än du befinner dig.
Kram Kram 
♥♥♥