Ståhej eller ej, men fotboll är det ikväll!! Och vilken match sen,, ska bli grymt spännande!! (kanske,, eller??) Vi har laddat kvällen med goda varma mackor, så det gäller att inte sätta dom i halsen. Jag tänker inte kommentera någonting då min åsikt spelar en väldigt liten roll. Men jag håller på MFF of course*
Dagen har inte bjudit på nåt spännande alls. Såhär långt åtminstone,, Vet inte om jag är speciellt upplagd heller för några större händelser. Huvudet dunkar i vanlig ordning och det har det gjort dagligen sen runt ett par veckor tillbaka. Tänker inte ränna till nån doktor just nu, för det orkar jag inte riktigt med. Däremot ska jag till ortopeden på måndag med mitt stackars knä. Jag har nog lite väl mycket hopp inför det tror jag. Blir osäker på om dom vill/kan göra det jag önskar,, så det är bara och invänta resultatet!!
Annars har jag bara suttit vid datorn och gjort INTE speciellt mycket. Spelat spel, kollat på resor osv osv,, (booring,, ) Snart ska jag in i duschen och där tänker jag vara en god stund och göra lika lite, fast det är ju ganska nice. Sen blir det till och hoppa i någon bekväm hemmavariant. (myysss,,) Jag gäspar redan,, (hahah,, ) Har nog inte sovit 4 timmar inatt. Det är varenda natt som jag antingen inte kan sova eller så vaknar jag stup i kvarten. Så jäkla drygt,, och tiden är ju vidrigt lång givetvis,, Vi sover som krattor båda två, fast vi är sällan vakna på samma gång. Så i morse efter att Tott kört iväg gick jag upp och bryggde lite god java och läste tidningen på datorn. Blev en hyfsad start, men det hade inte gjort nåt om jag hade kunnat lägga mig och sova ett par timmar till. Inte utan att det hade behövts,, Får hoppas denna natten blir bättre!!

Nu är middan också på gång här. Julia står för matlagningen idag,, TacoPaj och sallad. Gottigott,, Hon är bäst på det tror jag!!
Tack för att du kikade in hos mig och hoppas du får en fortsatt fin kväll vart än du befinner dig. Kram kram <3<3<3


  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)