En ny dag började 06,00 och jag konstaterade genast att jag har sooovit,, Hela natten, utan avbräck!! Det kändes väldigt skönt kan jag lova. Och välbehövligt,, Fast jag drogade mig ganska tungt i går kväll, enkom för att verkligen få lite sömn. Jag är inte riktigt utsövd än, men det kunde bara bli bättre. Inget kliande i armen och inte ens Index märkte jag av, annars brukar vi samsas om min säng. Min mysan <3<3

Annars har min dag bara varit såå mycket bättre än igår. Delvis beror det på att min älskade syster tog sin bil och kom ner till mig, vilket jag uppskattar mest av allt nu. Hon betyder väldigt mycket för mig, ja oss,, Eftersom hon själv just nu börjar repa sig från ett helvetes år hon med, betyder det extra mycket. Att inte orka och känna lust är jätte jobbigt, även om det berör ens närmaste, men idag var hon såå mycket bättre. Underbart!!! Äntligen tror jag det börjar gå framåt för oss båda två, om än att det går ett fram och två bak,, men dock framåt. Som jag skrev igår, så är jag livrädd för att sätta mig på rumpan igen.
Vi åt frallor till frukost som hon hade med sig och pratade en massa ditten och datten. Tråkigheter och roligheter om vart annat. Vi tog en skön promenad med Index och inandades frisk luft. Sen åkte vi upp till café Möllan där vi mötte våran kära far och tog en god fika med honom. Vi överraskade han med att syrran kommit hit ner, och han blev verkligen glad när han såg oss. Det var en mysig timme vi fick!!
Efter det blev det lite shopping på torget, frukt och grönt och så fick jag en underbar bukett med rosor av finaste citan som pryder köksbordet nu. Efter det blev det en kort runda inom Ica, innan vi styrde bilen mot sövde igen. Väl hemma blev det lite mer prat och ditten och datten igen!! Allt och alla behandlades med varsamt prat och mycket ömhet,, Livet är värt att Leva trots motgångar,,
Pytt i Panna, stekt ägg & rödbetor tillagades det innan det var dags för syster och åka hemåt igen. Mumsimumsi,, Perfekt lättlagad lunch!!

Ja, så nu sitter jag här igen,, vid min dator och skriver, läser, spelar, kollar kläder och massa massa annat. Huvudet mitt är inte överens med mig för det är lite bankande där inne. Fast det betyder ju att det finns nåt där,, (heheh,,) Snart ska jag ta en runda till med Index, så tar Tott henne på en längre runda ikväll. Hon ligger här bredvid mig på 2 köksstolar och myser och kikar med ena ögat på mig lite då och då. Hon är en riktig god vän och hon har slickat bort ett antal tårar på mina kinder ibland och sen kramas vi och jag blir glad igen. Dessa hundar, dom vet och känner mycket dom,, <3<3

Det är blåsigt och kallt där ute och jag ska tända lite ljus ikväll, mest för att försöka få upp värmen. Inte i huset då alltså,, utan värmen i kroppen. Imorrn har jag inget inplanerat, så jag tänkte att den dagen ska jag göra "ingenting" om det nu går. Jag tror kroppen behöver mycket mer vila än den fått på en natt, så om jag tar det lite med ro, så kanske återhämtningen g¨år lite mer smärtfritt. Kan ju åtminstone hoppas,,
Jag är trött nu och orkar inte skriva mer idag, så ett jätte Tack för att du tittat in hos mig. Önskar dig en fortsatt fin tisdag vart än du befinner dig
Kram Kram <3<3<3 (ps, Tack alla fina Ni som skickar kramar och tankar till mig. Jag tar det verkligen till mig och uppskattar det av hela mitt hjärta ds)