Ännu en dag till ända, och jag har inte haft många knop alls och räkna med. Jag mår illa och mitt huvud säger till lite då och då. Borde varit upp till byn idag och fixat med lite saker, men det får bli imorrn istället!! Hoppas jag i alla fall!! Ovan på all mög, så har dammsugaren sagt sitt!! Ny dammsugare nu så nära jul, spanien och allt annat, så skulle ju givetvis den krångla med. Det finns en liten chans på att den ska komma igång igen då Tott får titta på din ikväll. Han brukar finna lösningar när man minst anar!! Jag säger att "han" får köpa ny dammsugare så kanske hans envishet till att hitta felet gör att han verkligen hittar det med. (heheh,,) Kanske kanske,,

Jag ältar och ältar allt om och om igen, men kommer aldrig närmare mina svar. Varför tog livet slut helt plötsligt,, Vem tog det,, Till vilken mening,, Varför jag/vi,, Det är inte så himla enkelt och "BARA" kila vidare!! Det som är nerstoppat i ryggsäcken kommer hur jag än gör upp igen. Den är fullproppad av skit. Bara skit!! Glada minnen om allt möjligt löjligt roliga saker försvinner så fort känns det som i alla fall. Jag kan skriva och skriva, fundera och fundera, prata och tjata men det hjälper ju inte mig. Jo, lite ibland!! Beror på hur dagen är och på vad som händer.
Det är ofta jag ber mig själv om ursäkt för att jag mår så dåligt!! Tillåt dig och vara glad människa, brukar jag tänka för mig själv. Men ibland vill inte mungiporna röra sig ens en mm åt det hållet. Dom bara hänger och mina ögon är så ledsna så dom tåras när jag tittar på dom i spegeln. Jo vars,, alla människor är någon gång i vardagen både glada, ledsna, allvarliga. Det är ju det som är en del av livet. Men jag kan ändå inte låta bli att tänka och undra,, Dom flesta dagar kan jag ta mig samman och inte låta det negativa påverka mig alldeles för mycket, medan vissa dagar är totalt omöjliga. Jag är ju inte riktigt helt frisk än och jag är gaaanska orolig att det alltid ska vara såhär. Just idag är en sån dag!!!
Ofta ställer jag frågan till mig själv; Vad är det jag vill?? Ja, ska jag skriva ner allt, vilket jag har gjort nån gång, så kan ett papper bli helt fullt med önskningar, och konstigt nog är det alltid olika saker och olika mycket. Så vad vill jag??? Ibland lyssnar jag på "Gabriellas sång" och Ja, typ precis så kan det vara. Jag vill känna att jag levt mitt liv!!! I livet ingår det så jäkla mycket som man ska igenom och allt är på gott och ont. Precis där, då och så, är vi alla lika. Vart vi oss än i världen vänder!!!

Nä, nu pallar jag inte skiten mer idag!! Ska strax öppna teven och sätta mig och virka lite. Det var rådet jag fick när klådan på mina armar sätter fart. Så nu har jag virkat en massa rutor i olika storlekar som jag så småningom ska sy ihop till en filt. Det är ganska avkopplande, men jag har en förfärlig träningsvärk i fingrar och handled (hahah,,) hur man nu kan få det då!!! Shit happens!!! Men stort tack för att du orkat ner hit med all den skit jag skriver. Var rädd om dig och ha en fortsatt fin dag vart än du befinner dig!!!
Kram Kram <3<3<3