Ännu en natt jag har kunnat sova!! Det blir en lite annorlunda "jag" när nätterna består av sömn och inget annat. Inget klia och inga myrkryp,, Bara sovit såå himla gott. Om det bara är nåt negativt att nämna, så innebär sovnätterna mycket medicin. Tyvärr,, men det får vara så under en tid i alla fall. Idag fick jag en telefontid med doktorn från psyk, och han vill garanterat prata om just det. Så tills dess låter jag den dosen jag tar nu vara kvar. Jag måste sov, så är det bara!!!
I övrigt känner jag mig bättre än jag gjorde innan i veckan. Hoppas det får stanna vid det,, Ja, eller det får ju gärna bli bättre!! Som jag mår nu kan jag hantera utan större bekymmer. Det duger,, :-)

Jag har varit en stund i Ystad idag och hälsat på lilla Isabella!! Idag var första gången hon var på väg och stupa ner från soffan, men hennes mamma högg tag i benet precis innan hon nudda golvet, så där hängde hon,, glad som en spillevippa. Hon hade inte den blekaste aning om hur nära golvet hon var. Nu hade hon förmodligen inte skadat sig alls, för det ligger en tjock gosig matta där, så hon hade landat mjukt. Ja jisses,, det går undan!!
Nu och resten av dagen blir det bara skriva lite här och sen vila. Inte göra nåt särskilt alls. Möjligt åker vi och gratulerar svärdottern. Dock lite efter hennes födelsedag, men jag mådde inte speciellt bra då, så det får bli såhär istället. Får väl vänta och se när dom har tid för oss gamlingar.
Sen har ju Tott ganska nyligen också fyllt år och vi skulle bjuda hem alla barnen och min kära fader, så det måste vi avsätta en tid till. Inte mycket den är gamla damen orkar,, (hihiii,,)

"Tant Spekulant" ska jag börja kalla mig, för spekulera är något jag gör väldigt mycket. Naturligtvis inte så bra i alla lägen. Men ibland bara måste jag,, Det jag just nu spekulerar om är, Kommer jag någonsin få tillbaka min hjärna????? Minnet och koncentrationen!!! Jag har sökt om det på nätet, men hittar inget bra svar. Skadorna som uppstår på hjärnan kan läka. Det var det några forskare som påstod, men det kan ta väldigt många år. Men inte helt säkert heller att det blir bra igen. Det kan bli lite bättre, men sen stanna av helt. Precis som med allt annat, så kräver hjärnan också sin motion. Hjärngympa är bra för alla människor, men ännu mer viktigt när den har fått sig en smäll med. Ärren efter utbrändhet är likadana som efter en stroke, och det tycker jag är riktigt läskigt. Varje dag försöker jag gympa hjärnan med av olika slag. T ex pussla, korsord, kortspel, läsa, läsförståelse mm mm,, allt på min dator. Det finns sånt jag blivit mycket bättre på nu,, som jag kan spela kort nu, det kan ta lite längre tid än förr. Korsord och olika små games for the brains. Men läsa kan jag inte!! Alltså böcker och liknande!! Se en film kan vara lite komplicerat, så jag tittar hellre på serier, för dom varar inte lika länge.
Att komma ihåg kan variera mycket på nåt mystiskt sätt. Komma ihåg och minnas är två olika saker,, jag minns mycket av mina 10 sista år, men långt från allt. Minns bara stora väsentliga händelser,, Komma ihåg är en för mig nåt helt annat. Om jag sitter och pratar med någon, kan jag mitt i allt tappa bort vad vi pratar om, och det kan vara väldigt pinsamt och behöva fråga. Helt beroende på vem det är såklart!!! Dom närmsta vet ju om det, så dom är vana nu. Men det kan även göra mig väldigt ledsen,, Jag vill ju så gärna komma ihåg, En del brukar säga till mig att det är åldern och att det händer dom med, men så är det inte, och det går inte och förklara det. Numera har jag vant mig, och bryr mig inte så mycket. Men i början kände jag mig helt dum och kände att jag blev helt misstrodd.
Detta ämne kan man skriva mycket mer om, och det kommer jag säkert göra med framöver, för jag blir ständigt påmind om det, så jag fortsätter forska i ämnet.

Nu ska min middag lagas och sen blev det visst lite kalas. Ska bli mys och träffa våra andra 2 snuttisar med. Så ett stort Tack för att du var här och jag önskar dig en fortsatt fin dag vart än du befinner dig. Kram Kram <3<3<3

VARFÖR HAR JAG SNÖRET RUNT MITT FINGER??