Vilken bra dag det är, åtminstone den första halvan. så här långt,, Sov ända till halv tio. Underbart, och för en gångs skull var det inget som väckte mig. Det fixade jag för egen maskin.. Fortfarande inte utsövd, men bättre och allt som är "bättre" är ju bra!!
Hann med lite kaffe och en banan innan det blev dags och köra till Gunilla för att få fotvård. Det var längesen vi sågs och det var hög tid för mina fötter. Och mig!!! Dom var trötta och slitna dom stackarna. Men eftersom hon är bäst på och fixa till dom, så visste jag ju att dom skulle må bra mycket bättre när jag var klar. Så till saken hör att hon är ju inte bara specialist på fötter, utan hon är en lika god jaa,, vad säger man,, lyssnare, förståsigpåare, vän ja, bra som en terapeut. Hon levererar alltid bra svar och kommer med goda råd när man behöver det,, Finns inte mer och tillägga mer än, -Tack goa fina Gunilla för att du är där för mig!!!! Och Tack för god lunch, det gör vi snart om!!! <3<3 Vilken toppen förmiddag jag fick!!!!

I eftermiddag har det blivit lite plock här och där!!! Finns alltid nåt som ska göras. Men jag har även tagit mig tid att sitta ner och bläddra lite på nätet. Behövs kollas upp lite av varje!!!
Om 1½ vecka åker Julia till Spanien och ska jobba där i ett halv år. Jag fasar för det samtidigt som jag gläds över hennes beslut. Jag är övertygad om att det kommer bli bra. Hennes pojkvän har också sökt jobb där nere och verkar ha god chans och få det, och då kommer han med och flytta ner dit. Ja, jag blir lättad av det,, Kanske har jag redan ritat och berättat om det,, jag minns inte riktigt, men skit samma!!! Hur som helst ska vi ju åka ner och hälsa på då jag vet att hon kommer ha hemlängtan måånga gånger. Så skype och flyget på 2½ timme är det enda som kommer vara mellan oss. Jag pendlar om det så behövs!!!
Packlistan är lång och det finns en del som måste ordnas innan. Tiden rusar fort, men vem fan har bråttom,,!!!!!? Inte Julia i alla fall!! Lugn som en fillibunk,, antagligen kommer hon fålite nervdarr dagarna innan!!!
Vi ska försöka få ihop en familjeträff innan, och då ligger den helgen hon ska bäst till. Den helgen kommer nämligen Johan ner från Göteborg med, så då får vi kanske passa på. Annars får vi helt enkelt dela upp det och ta nån kväll i veckan med,, Löser sig säkert!!! Men ojjjjjjjj,,, som jag kommer sakna henne!!! Ingen och skratta ihop med, eller gråta eller bråka. Fasen så tomt,, Jag ska i alla fall ta itu med hennes rum och göra om det till gästrum, för när hon kommer hem igen, ska hon bo på ovanvåningen istället. Så jodå, jag kommer nog inte bli sysslolös,, kanske bara lite ensam ibland.

Det blev plötsligt helt öde i huvudet,, kanske tur jag har lite huvudvärk, så jag kan känna att det sitter kvar på halsen. Jag tänker avsluta här för idag, men Tack snälla du för titten. Jag önskar dig en fortsatt fin onsdag vart än du befinner dig. Kram Kram <3<3<3

Hade gärna hoppat i dessa  (y)